top of page
IMG-20200731-WA0012_edited.jpg

Blogbericht

Waarom een zwembad zelf bouwen?

Bijgewerkt op: 7 sep. 2020

Zelf bouwen kan interessant zijn om werkuren uit te sparen. Ook is het natuurlijk leuker om te zwemmen in een zwembad dat je zelf hebt gebouwd.

Echter is niet iedereen geboren met een baksteen in de maag. Het is belangrijk dat je je als zelfbouwer dus goed informeert over hoe je het beste een bouwkundig bad metselt. Op basis van jouw keuzes bezorgen wij jou een metsplan. Ook krijg je een uitgebreide bouwhandleiding waar alles stap per stap wordt uitgelegd. Op die manier wordt een zwembad zelf bouwen voor iedereen mogelijk.


Wil je buiten op de bouwprijs nog op de prijs besparen? Vergelijk dan zeker enkele grondwerkers met elkaar. Het bad zelf uitgraven is zeer tijdrovend en kost vaak ook veel geld. (huren graafmachine, wegstorten grond) Je kan in principe ook de filterinstallatie zelf plaatsen en de folie maar dit vergt toch wel wat technische kennis. Ook zijn er specifieke plaatsingsvoorschriften. We adviseren daarom steeds om de afwerking aan de vakspecialist over te laten. Zo behoed je je vaak voor problemen achteraf. Samengevat, bekijk goed wat je zelf kan en wat niet.Klik hieronder voor een vrijblijvend zwembadgesprek: www.zwembadspecialist.com/zwembadgesprek

119 weergaven

Comments


bottom of page