top of page
IMG-20200731-WA0012_edited.jpg

Blogbericht

Wat voor type zwembad kies je in een kleine tuin?

Bijgewerkt op: 7 sep. 2020

Veel mensen die in de stad wonen twijfelen soms of de plaats die ze hebben in de tuin voldoende is voor een zwembad te plaatsen. Een tuin hoeft echter niet zo groot te zijn voor een mooi zwembad.

De Franse fabrikant Procopi heeft een strak concept bedacht voor iedereen met een stadstuin die een mooi betaalbaar zwembad met ingebouwd rolluik wenst. Door de afmeting kan dit zwembad bijna overal geplaatst worden. Het ingebouwde automatische rolluik zorgt voor een strakke look en meer veiligheid.

Dit roldek voldoet aan de veiligheidsnormen NF P 90-308.


De fabrikant heeft werkelijk aan alles gedacht. De City Pool is inclusief Led verlichting, automatische filtering, een RVS binnenladder, een houten buitenladder. De fabrikant biedt dit pakket in 2 verschillende afmetingen. 6 x 2,5 x 1,33m ofwel 4,20 x 3,50 x 1,33m. De City Pool is ontworpen voor de actieve stadsmensen. Dankzij zijn intelligent ontwerp, wordt het onderhoud vergemakkelijkt en het waterverbruik, energieverbruik en gebruik van producten beperkt. Het is echt een gemakkelijk bouwpakket. Wat we wel merken is dat voor het technische gedeelte en de afwerking soms hulp gewenst is.

Daarom biedt zwembadspecialist u optioneel het aansluiten en plaatsen van de buismotor, filterinstallatie en de folie.


Meer informatie over:59 weergaven

Comentarios


bottom of page