top of page
zelfbouw_betonblokken.jpg

Zelfbouw

Zelfbouw met begeleiding

Jouw zwembad in 6 stappen

Dankzij onze uitgebreide bouwhandleiding kan iedereen zelf zijn eigen zwembad metsen ! 
Constructiebaden zijn de meest duurzame zwembaden op de markt en kunnen zonder hoge kost gerenoveerd worden wanneer u bijvoorbeeld u huis ooit zou verkopen.  Maar ook bij het plaatsen van een kuip kan u veel uitsparen door veel zelf te doen.  Uw zwembad zelf bouwen levert al snel een besparing op van duizenden euros.  

Wanneer u klaar bent met de bouw van uw zwembad of dit hebt laten doen komen wij langs voor de installatie van de technische ruimte en de afwerking van uw zwembad.  Hierdoor geniet u zorgeloos van waterdichte garanties. 
Onze zwembadadviseurs komen graag bij jou thuis voor gratis en vrijblijvend advies.

Uitgraven van het zwembad
Uitgraven van het zwembad

Na de positie te hebben bepaald gaat de grondwerker adhv je gekozen afmeting je zwembad uitgraven en ook enkele sleuven voorzien voor de leidingen te leggen naar de technische ruimte

press to zoom
Levering materialen
Levering materialen

Na het storten van de gewapende beton worden de overige bouwmaterialen geleverd. Tijdens deze fase worden alle nodige inbouwdelen en grondbuizen, bekabeling ook geleverd.

press to zoom
Zwembad (zelf) bouwen
Zwembad (zelf) bouwen

Je kan er bij ons voor kiezen om je zwembad zelf te metsen of dit te laten metsen door een metser uit ons netwerk. Als je zelf metst doe je dit bij voorkeur met betonstenen van 29cm en plaatst deze kops. De overige richtlijnen (vn positie en uitsteek inbouwdelen) kan je stap per stap volgen in onze bouwhandleiding. Tijdens de werken kan je ook een gratis werfbezoek / begeleiding inplannen van één van onze adviseurs. Zij kunnen je dan met extra raad bijstaan mocht je dit wensen of nodig vinden.

press to zoom
Afwerking van je zwembad
Afwerking van je zwembad

Na de bouwwerken werken we jouw zwembad af met de gekozen bekleding. Meestal isolatie en gewapende folie. Maar je kan ook kiezen voor een liner uit 1 geheel.

press to zoom
Technische installatie
Technische installatie

Voor jouw technische installatie hebben we min. 2m² nodig. Je voorziet voor je technische ruimte een plaat van min. 18mm waar men de sturingskasten en andere apparatuur aan kan bevestigen. Ook hier volg je de richtlijnen die we meegeven in onze bouwhandleiding.

press to zoom
Genieten maar !
Genieten maar !

Ook tijdens het zwemseizoen kan je bij ons terecht voor onderhoud- service of koop je als klant voordelig op onze webshop.

press to zoom
zwembadspecialist.jpg

Hoeveel kost een zwembad ?

Nog geen tijd voor een afspraak?
Download alvast een gedetailleerde offerte of snuffel al ééns rond op onze webshop. 

Kies uw afmeting en download uw offerte

3.5 x 7m
4x8m of 3x9m
5 x 10 m
bottom of page