top of page
zwembad.png

Zelfbouw

.

Ontwerp

Samen met jou ontwerpen we jouw zwembad project waarbij rekening houden met de gewenste afmeting, trap, kleur, boordsteen, afdekking.  Je ontvangt van ons een metselplan met jouw zwembad. Een volledig uitgewerkt ontwerp door onze tuinarchitect behoort ook tot de mogelijkheden.

Advies

We zijn nooit veraf.  Als zelfbouwer kan je steeds terecht in onze adviespunten of rechtstreeks bij jou zwembadadviseur.  Bij de opstart van jouw zwembad geeft de technieker jou bovendien een korte opleiding over hoe je jouw installatie moet gebruiken.  Je wordt expert van jouw eigen zwembad.

Onderhoud  

Elke zelfbouwer kan bij ons ook na de wettelijke garantie terecht voor onderhoud en/of reparatie.  

Voorbereiding

We bereiden de nodige inbouwdelen voor en komen deze persoonlijk naar jouw werf brengen.  We begeleiden jou bij de aanvang van de werken zodat je zonder zorgen kunt starten met jouw zwembadproject.

Afwerking 

Bij de zelfbouwer komen wij het bad afwerken en opstarten. Dit houdt in dat we het volledige bad isoleren met gelamineerde drukvaste isolatie, de bekleding (liner of ter plaatse gelaste folie of plaatsing kuip voorzien) we zorgen voor een mooie afwerking en zorgen voor de installatie in de technische ruimte.   

ééns VIP altijd VIP

Elke zelfbouwer die bij ons een zwembad heeft geniet van tal van kortingen, acties en elk jaar een gratis controle van de filterinstallatie.

bottom of page